Emilyn rohkea Halloween-asu paljasti rinnat – huippumalli yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollwoodin upeimmista vartaloista mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että naisella riittää paljon töitä muotialalla. 26-vuotias kaunotar on nyt saanut kaikkien muotialan ammattilaisten päät kääntymään Pariisissa.

Nyt Emily Ratajkowski on kuvattu juhlimassa Halloweenia asussa, joka paljasti hänen rintansa. Huippumallin yllä oli ainoastaan läpinäkyvä verkkopaita, jonka alla nännien päälle oli liimattu teipinpalat.

Emily Ratajkowski osallistui taannoin Pariisin muotiviikoilla Vogue-lehden järjestämiin juhliin, jossa hänen asunsa oli todella huomiota herättävä. Hänen yllään oli valkoinen isolta paitapuserolta näyttävä mekko, joka oli puettu ylle kietaisemalla. Ratajkowskin mekko näytti kuin suurelta miesten kauluspaidalta, jonka nainen on pukenut kiireessä ylleen hieman hullunkurisesti.

Splash
Splash
Splash