New Yorkin asukkaat yllättyivät – upea Star Wars -kiituri ”leijaili” kadulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloweenin alla monien yhdysvaltaltaiskaupunkien kadut täyttyvät mitä näyttävämmistä naamiaisasuista. Harva kuitenkaan vetää vertoja Youtube-tähti Jesse Wellensin ja Carmella Rosen Star Wars -aiheiselle halloween-tempaukselle.

Luke Skywalkeriksi ja prinsessa Leiaksi pukeutuneet Wellens ja Rose ajoivat New Yorkin kaduilla Jedin paluu -elokuvasta tutulla kiiturilla. Kiituri näytti leijailevan asfaltin yläpuolella kekseliään toteutustavan ansiosta. Sen renkaat oli nimittäin peitetty peilaavalla materiaalilla.

Rose ja Wellens eivät tosin kiitäneet kaupungin katuja pitkin yksin. He saivat pian peräänsä samanlaisella kiiturilla matkaavat Imperiumin iskujoukkojen sotilaat. Näky ikuistettiin hauskaksi Youtube-videoksi, ja verkossa julkaistiin myös myöhemmin sen kulissien taakse kurkistava video.