Nicole Scherzingerin kurvit käänsivät miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Nyt supertähti on kuvattu juhlimassa Britanniassa.

Nicole Scherzinger kuvattiin Lontoossa, jossa hän oli juhlimassa The Pride of Britain Awards -gaalaa. Upealta näyttänyt julkkiskaunotar loisti valkohopeaisessa asussa, jonka kruunasi antava kaula-aukko, joka käänsi miesten katseet.

Taannoin Nicole Scherzinger näytti The Real Daytime -ohjelman vieraana, että hän osaa imitoida monien tunnettujen naistähtien lauluääniä todella osuvasti. Ohjelman juontajat olivat kuulleet naisen imitointitaidoista, minkä vuoksi he olivat halunneet, että nainen esittelee taitojaan ohjelman kuvauksissa. Scherzinger imitoi yleisön edessä muun muassa Alanis Morissettea, Shakiraa ja Britney Spearsia laulamalla eri kappaleita.

Splash
Splash
Splash
Splash