Vanhemmat antoivat lasten suunnitella tatuointinsa – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut vanhemmat tatuoittavat itseensä lastensa muotokuvia, mutta miltä kuulostaisi jälkikasvun piirrosten ikuistaminen iholleen? Joukko vanhempia teki juuri niin Youtube-kanava Cutin videoilla.

Vanhemmat vaikuttavat ymmärrettävästikin hieman epävarmoilta siitä, mihin he oikein ovat lupautuneet. Lapset vaikuttavatkin olevan monissa tapauksissa innostuneemmilta vanhempiensa tullessa tatuoiduiksi kuin aikuiset itse.

Koska nuorimmat lapset ovat taaperoikäisiä, ovat monet piirrustuksista vähintäänkin abstrakteja. Tatuointitaiteilijoiden käsittelyssä vanhempien ihoille ilmestyy värikkäitä tulkintoja perheenjäsenistä, suosituista hahmoista ja jopa hattua käyttävästä hot dogista.

Cut on julkaissut tähän mennessä jo kaksi videoita, joissa aikuisille tehdään heidän lastensa suunnittelemia tatuointeja. Videot ovat lähteneet nopeasti leviämään viraalina verkossa, ja niistä ensimmäinen onkin kerännyt jo yli 5 miljoonaa näyttökertaa.