Halloween-kekseistä paljastui raju yllätys – päiväys umpeutui 18 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla on vuosikymmenten ajan liikkunut urbaanilegendoja myrkytetyistä halloween-karkeista. Vaikka tapaukset ovat todellisuudessa harvinaisia, huomasi eräs brittiläinen mies lastensa saaneen potentiaalisesti vaarallisen yllätyksen.

Leedsissä asuva Adrian Johnson jakoi Twitterissä kuvan McVitie’s -suklaakekseistä, jotka hänen tyttärensä sai karkki tai kepponen -kierroksella. Mies oli huomannyt vasta yhden syötyään niiden parasta ennen -päivän menneen umpeen vuonna 1999.

– Taisin juuri syödä lapseni saamasta paketista peräisin olevan keksin, jonka viimeinen myyntipäivä oli 18 vuotta sitten. Tämä ei ole vitsi, Johnson kirjoitti.

Mies kertoo Huffpost-sivustolle keksissä olleen outo sivumaku. Vasta sen jälkeen hän tajusi katsoa paketin päiväystä.

Johnson ei tosin usko vanhentuneiden keksien päätymisen lapsilleen olleen tahallinen teko. Miehen mukaan kyseessä oli todennäköisesti viaton erehdys, sillä keksit olivat peräisin naapurin vanhalta pariskunnalta.