Koira puettiin mopiksi – vuoden paras Halloween-asu?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa ei ole harvinaista, että myös lemmikkieläimet puetaan naamiaisasuihin halloweeniksi. Eläimille suunnatuilla naamiaisasuilla tehdään rahakasta bisnestä, mutta kekseliäimmät puvut syntyvät tee-se-itse -tyylillä.

Kentuckyn Covingtonissa järjestettiin taannoin MainStrasse Paw-Rade -niminen lemmikkien oma halloween-paraati. Tapahtuman parhaan naamiaisasun palkinto kuului ehdottomasti puli-rotuiselle Keki-koiralle. Lemmikkieläin esitti moppia.

Huopaantuvan turkkinsa ansiosta Keki muistutti hämmentävän paljon siivousvälinettä. Se oleskeli tapahtumassa keltaisessa siivousämpärissä, ja omistaja piteli koiran päällä mopin vartta kuin se olisi ollut osa eläintä.

Kuvat Kekistä nokkelassa halloween-asussaan levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. The Dodo -sivuston mukaan koiran kerrotaan nauttineen saamastaan huomiosta ja rapsutuksista.

 

I saw someone posted a photo of mop dog yesterday, but I felt like the world needed the video too. 😂

Publié par Tammi Harris sur lundi 23 octobre 2017