Nicole Scherzinger kuin povipommi-Kleopatra

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Nyt supertähti on kuvattu viettämässä Halloween-juhlia Lontoossa yhdessä monien muiden julkkisten tavoin.

Äskettäin Saara Aallon kanssa samoissa juhlissa iltaa viettänyt Nicole Scherzinger kuvattiin nyt Jonathan Rossin järjestämissä Halloween-juhlissa. Poptähti oli pukeutunut tilaisuuteen erittäin näyttävään asuun, joka sai hänet näyttämään kuin povipommi-Kleopatralta.

Taannoin Nicole Scherzinger näytti The Real Daytime -ohjelman vieraana, että hän osaa imitoida monien tunnettujen naistähtien lauluääniä todella osuvasti. Ohjelman juontajat olivat kuulleet naisen imitointitaidoista, ja Scherzinger suostui imitoimaan muun muassa Alanis Morissettea, Shakiraa ja Britney Spearsia laulamalla eri kappaleita.

Splash
Splash
Splash