Paris Hiltonin Halloween-asu tihkui seksiä – kuin Playboy-kissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viime vuosina keskittynyt rakentamaan kansainvälistä bisnesimperiumiaan, jonka arvo on hotelliketjuineen ja kosmetiikkoineen miljardeja dollareita. Samalla hän on kadonnut kohuotsikoista, kun liiketoimet ovat vähentäneet juhlimista.

Eilen Paris Hilton juhli Halloweenia Los Angelesin keskustassa järjestetyissä Treats Magazinen juhlissa, joihin hän saapui upeassa asussa. Näyttävän asun paljastavassa etumuksessa oli kissakuvio.

36-vuotias Paris Hilton oli todella huomiota herättävä näky vaaleanpunaisessa asussaan. Paris Hiltonin asu oli kuin yksi jättiläismäinen rusetti, joka oli asetettu kaunottaren rintojen kohdalle. Asun kruunasi vielä timanttinen panta ja näyttävä tiara, jotka tekivät naisesta oikean satuprinsessan leikkisässä asussaan.

Splash
Splash
Splash