Voi pientä… Tanskandoggi pelkäsi laturin johtoa – ei uskaltanut ylittää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimillä on toisinaan pelkoja, jotka saattavat vaikuttaa meistä ihmisistä täysin käsittämättömiltä. Erityisesti koiria stressaavat yllättävät ja kovat äänet, kuten imurit, ilotulitteet ja jopa pierut.

Joskus lemmikkien pelot ovat kuitenkin vielä erikoisempia, kuten Deeds-nimisen tanskandoggin tapauksessa. Youtube-käyttäjä Billy Fosterin videolla Deeds ei meinaa millään uskaltaa ylittää sen kulkureitin tukkivaa iPadin laturin johtoa.

Videolla koira ulisee omistajalleen, eikä suostu ylittämään johtoa naisen maanitteluista huolimatta. Lopulta se kuitenkin keksii ohittaa pelottavan johdon alittamalla sen.

– Tanskandoggi Deeds oli ansassa yläkerrassa. Kun saavuimme katsomaan, huomasimme hänen pelkäävän latauspiuhan yli astumista, Foster kirjoitti.