Ohhoh! Caitlyn Jennerillä 21-vuotias tyttöystävä – lemmenlomalla Meksikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuolensa totaalisesti korjannut Caitlyn Jenner täytti äskettäin 68 vuotta. Naisen rinnalla on jo tovin viihtynyt niin ikään transsukupuolinen nainen, 21-vuotias Sophia Hutchins. Kaksikko on ollut lemmenlomalla Meksikossa.

Totuus paljastui, kun mallina työskentelevä Sophia Hutchins julkaisi kuvan Caitlyn Jennerin koirasta. Kuvassa nainen kertoo viettävänsä aikaa sydänkäpysensä kanssa. Lisäksi hän oli lomalla samassa hotellissa Jennerin kanssa. Miehestä naiseksi sukupuolensa vaihtanut 21-vuotias malli on kertonut avoimesti ihailevansa Caitlyn Jennerin rohkeutta, RadarOnline uutisoi.

Entinen olympiaurheilija Caitlyn Jenner aloitti sukupuolenvaihdokseen liittyvät hormonihoidot jo ennen 90-lukua. Hän kuitenkin keskeytti ne Kris Jennerin tavattuaan. Tällöin Bruce Jennerinä elänyt mies sopi vaimonsa kanssa, että sai toteuttaa tyttöilemistä vapaa-ajallaan muissa kaupungeissa vieraillessaan.

40 years ago my therapist asked me what my fantasy is. I told her walking on the beach being my authentic self and…

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

It's fall- sweater season! Happy Sunday funday!

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Morning coffee with a view 🌅

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Lazy Sunday mornings in bed are my favorite. #lazysunday #goodmorning #happysunday #sundayfunday #malibu #comfy #imagesofbliss

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Thanks @notice_moments for the fab hairstyling today! #blondehair #blondeshavemorefun

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on