Fast and Furious -tähti uhoaa: Jää pois jos The Rock on mukana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fast & Furious -elokuvien sankarit ovat valkokankaalla yhtä suurta perhettä, mutta näyttelijöiden välit eivät ole kulissien takana yhtä lämpimät. Kaksi elokuvien päätähtiin kuuluvista näyttelijöistä on ilmiriidoissa.

Roman Pearcea näyttelevä Tyrese Gibson ilmoitti Instagramissa jäävänsä pois yhdeksännestä Fast and Furious -elokuvasta, mikäli Dwayne Johnson on mukana elokuvassa. Syynä on Johnsonin ja Jason Stathamin hahmojen suunniteltu spinoff-elokuva.

-Ilmoitan ikäväkseni, että jos Dwayne on mukana Fast 9 -elokuvassa, Roman Pearce ei tule olemaan. Jos pilaat perheen ja tyttäreni hyvinvoinnin, minä pilaan sinun, näyttelijä kirjoitti.

Spinoff-elokuvan julkistuksen myötä Universal Picture päätti siirtää yhdeksännen Fast and Furious -osan ensi-iltaa vuodelta 2019 vuoteen 2020. Ensi-illan siirtyminen vuodella ei ollut Pearcen mieleen.

People-lehden mukaan Tyrese Gibson on ollut otsikoissa myös yksityiselämänsä vuoksi. Hän käy parhaillaan oikeuskiistoja ex-vaimonsa kanssa, joka syyttää miestä heidän tyttärensä pahoinpitelystä.