Jason Momoa ja Lisa Bonet naimisiin – takana 12 vuotta seurustelua ja kaksi yhteistä lasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones -tähti Jason Momoan ja näyttelijä Lisa Bonetin yhteinen motto lienee ”parempi myöhään kuin ei milloinkaan”. Pariskunta on nimittäin mennyt naimisiin seurusteltuaan peräti 12 vuoden ajan.

Bonet ja Momoa menivät salaa naimisiin lokakuun alussa. Hääjuhlat järjestettiin pariskunnan yhteisessä kodissa Kalifornian Topangassa. Vieraiden joukossa olivat muun muassa Bonetin tytär Zoë Kravitz ja niin ikään hiljattainnaimisiin menneet näyttelijät Alicia Vikander ja Michael Fassbender.

38-vuotias Jason Momoa ja 49-vuotias Lisa Bonet alkoivat seurustelemaan vuonna 2005. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, 10-vuotias tytär Lola ja 8-vuotias poika Nakoa-Wolf.

US Magazine -lehden mukaan pariskunnan on yleisesti luultu menneen naimisiin vuonna 2007, sillä Momoa on viitannut Bonetiin siitä saakka vaimonaan. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että liitto virallistettiin vasta tämän vuoden lokakuussa.

Jason Momoa nähdään seuraavaksi valkokankaalla supersankarielokuvassa Justice League. Lisa Bonet on esiintynyt viime vuosina sarjoissa, kuten Girls ja Ray Donovan.