Kim Kardashian paljasti: ”Kanye nukahtelee kaikkialle ja joka paikassa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelman vieraana käynyt Kim Kardashian saapui vierailevan juontajan Jennifer Lawrencen haastateltavaksi tyköistuvaan toppiin ja pitkään hameeseen pukeutuneena. Nainen kertoi haastattelussa yksityiskohtia perhe-elämästään.

Kardashian-ohjelmasta julkisuuteen noussut Kim Kardashian paljasti haastattelussa, että hänen räppäriaviomiehensä Kanye West saattaa nukahtaa mitä omituisimmissa paikoissa. Nainen muun muassa kertoi, että Kanye West on nukahtanut ravintolapöydässä ja tärkeissä tapaamisissa.

Kim Kardashian sanoi, että kuuluisuudesta huolimatta he ovat tavallinen perhe. Kahden lapsen vanhemmat katsovat iltaisin ennen nukkumaanmenoa Family Feudia. Perhe odottaa, että pääsisi pian muuttamaan kolme vuotta remontissa olleeseen Hidden Hillsin kartanoonsa. Paikkaa on korjailtu ja uudistettu 20 miljoonalla dollarilla, ja sen maille on istutettu viinirypäleitä omaa viinintuontatoa varten.