Mikä tiimalasivartalo! Kim Kardashianin kurvit sykähdyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivisen bisnesimperiumin ympärilleen perheineen vuosikymmenessä rakentanut Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiksista, joten myös hänen alusvalintansa ovat usein poikkeuksellisen näyttäviä hänen kurvikkaan vartalonsa yllä.

Nyt Kim Kardashian kuvattiin, kun hän oli vierailemassa Los Angelesissa Jimmy Kimmelin keskusteluohjelman vieraana. Hänen yllään nähtiin aviomiehensä Kanye Westin suunnittelema asu, joka korosti muhkeita kurveja näyttävästi.

Kymmeniä miljoonia vuosikymmenessä tienannut Kim Kardashian on urallaan tuonut julkisuuden valokeilaan myös koko muun perheensä, ja yhteensä perheen tulot ovat tähtitieteelliset. Tasan 10 vuotta sitten Kimin huhuttiin olevan The Pussycat Dollsin uusi jäsen, mutta se ei tuolloin vielä toteutunut. Viime viikolla yhtye ilmoitti kuitenkin tekevänsä paluun.

Splash
Splash
Splash