Pharrell Williamsin N.E.R.D. -yhtye teki paluun – mukana Rihanna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu hiphop-yhtye N.E.R.D. on tehnyt paluun vuosien tauon jälkeen. Pharrell Williamsin, Chard Hugon ja Shay Haleyn muodostama kokoonpano julkaisi yllättäen verkossa uuden singlen.

Tuoreella Lemon-kappaleella mukana vierailemassa on poptähti Rihanna. N.E.R.D. julkaisi Youtubessa myös uuden kappaleensa musiikkivideon. Singlen julkaisua edelsivät kaduilla ja festivaaleilla nähdyt mystiset mainosjulisteet.

Uuden singlen julkaisun myötä on odotettavissa, että N.E.R.D. valmistelee myös uutta levyä. Pitchfork-sivuston mukaan yhtyeen on määrä tehdä paluu esiintymislavoille Kalifornian ComplexCon-tapahtumassa marraskuussa.

N.E.R.D. julkaisi viimeisimmän Nothing-albuminsa vuonna 2010. Yhtye on viettänyt vuosikausia hiljaiseloa Pahrrell Williamsin keskityttyä soolouraansa.