Corey Feldman paljasti pedofiilin nimen – yksi Hollywoodin hyväksikäyttäjistä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsinäyttelijänä julkisuuteen 80-luvulla noussut Corey Feldman on ottanut elämäntyökseen Hollywoodin viihdeteollisuuden piirissä työskentelevien pedofiilien paljastamisen. Hän kertoi hyväksikäyttäjistä jo vuonna 2013 ilmestyneessä kirjassaan Coreyography, mutta joutui käyttämään lakiteknillisistä syistä salanimiä.

Nyt Feldman on vahvistanut kirjassa Ron Crimson -nimellä esiintyneen pedofiilin aidon henkilöllisyyden. Kyseessä on Corey Feldmanin mukaan hänen kanssaan License to Drive ja Dream a Little Dream -elokuvissa näytellyt Jon Grissom

Kun Mehmet Oz kysyi asiaa suoraan Feldmanilta The Dr. Oz Show’ssa, myönsi näyttelijä asian toteamalla: ”Se on hän. Tuo on se mies.”, Huffington Post raportoi. Feldman on kertonut pedofiilien nimet poliiseille jo 90-luvulla, mutta viranomaiset eivät tehneet asian eteen mitään.

Näyttelijä on kehoittanut pedofiileja ilmottautumaan itse poliiseille, koska heidän nimensä tulevat julkisuuteen joka tapauksessa. Feldman haluaa vain ensin turvata selustansa vaikutusvaltaisten henkilöiden takia. Hän kerää rahalahjoituksia Indiegogo-kampanjan avulla. Mies aikoo filmatisoida kokemuksensa valkokankaalle omarahoitteisesti.