Jessica Simpsonin kuvankaunis tytär ujosteli – ei halunnut valokuvaukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson on suunnitellut oman hänen nimeään kantavan vaatemalliston. Nyt entinen realitytähti nähtiin punaisella matolla hänen pienen tyttärensä kanssa.

37-vuotias kahden lapsen äiti Jessica Simpson saapui 2017 Princess Grace Awards Gala -tapahtumaan hänen suloisen Maxwell-tyttärensä kanssa. Jessica Simpson on rakastanut kameroita ja saamaansa huomiota pienestä tytöstä lähtien, mutta hänen viisivuotias tyttärensä näyttäisi olevan hieman ujompi.

Jessica Simpson oli pukenut Maxwellin suloiseen punaiseen mekkoon ja punaiseen hiuspantaan. Kuvaajat ovat varmasti innoissaan yrittäneet saada tyttöä poseeraamaan kameroille, mutta tyttö päätti kuitenkin piiloutua äitinsä taakse. Lopulta tyttö sai ison kukkakimpun, jonka suojissa hän suostui seisomaan äitinsä kanssa kuvausseinän edessä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash