Varma joulun merkki: Mariah Careyn 23 vuotta kappale palasi hittilistalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marraskuu on hädin tuskin vasta alkanut, mutta monet ihmiset alkavat jo kiivaasti valmistautua joulun saapumiseen. Tämä näkyy myös jouluaiheisten kappaleiden salakavalassa ilmaantumisessa soittolistoille.

Yksi tunnetuimmista moderneista jouluhiteistä on tietenkin Mariah Careyn All I Want For Christmas Is You. Kappale nousi iTunes-latauspalvelun suosituimpien kappaleiden listalle jo lokakuun lopussa. Se on parhaillaan listan sijalla 49.

Mariah Carey jukaisi All I Want For Christmas Is You -kappaleen alun perin jo vuonna 1994. Sen suosio ei ole laantunut vuosikymmenten aikana, vaan kappaletta tullaan todennäköisesti tänäkin vuonna kuulemaan runsaasti niin radioissa, kaupoissa kuin erilaisissa joulutapahtumissakin. Jouluisesta hitistä on kuultu vuosien varrella myös lukuisia cover-versioita.