Nyt oli hermo pinnassa – asiakas vaati sämpylää aseen kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsii parhaillaan Ohion osavaltiossa Warrenin kaupungissa aseen kanssa uhkaillutta miestä. Ford Tauruksellaan McDonald’sin take away -luukulle ajanut mies olisi halunnut tilata McMuffin-aamiaissämpylän.

Valitettavasti kyseistä ateriaa ei myydä aamuneljän aikaan, jolloin asiakas oli saapunut pikaruokalan ajokaistalle. Kuljettaja oli pukeutunut mustaan pääkallolippalakkiin ja mustaan huppariin. Hänen vieressään apukuljettajan paikalla istui toinen mies.

Kun McDonald’sin myyjätär kertoi asiakkaille, että aamiaissämpylää ei myydä yöllä, otti kuljettaja esiin mustan aseen. Hän haistatteli myyjälle ase kourassa ja kurvasi karkuun. The Smoking Gunin mukaan tekijöitä epäillään vakavasta uhkailemisesta.