Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa -kirjailijan elämästä televisiosarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kirjailija ja toimittaja Hunter S. Thompson tunnetaan parhaiten kirjastaan Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa. Nyt gonzo-kirjoittajan seikkailut ovat kääntymässä televisiosarjaksi.

Fear and Loathing -nimisen sarjan showrunnerina toimii Hollywood Reporter -sivuston mukaan Shameless ja Pushing Daisies -sarjoja kirjoittanut Davey Holmes. Sarjaa tuottaa MGM Television, joka tunnetaan muun muassa sarjoistaan Viikingit, The Handmaid’s Tale ja Fargo.

Toistaiseksi on epävarmaa, kuka Hunter S. Thompsonia tulee esittämään. Kirjailijaa on näytellyt aikaisemmin Johnny Depp elokuvissa Pelkoa ja Inhoa Las Vegasissa ja Rommipäiväkirja, sekä Bill Murray elokuvassa Where the Buffalo Roam.

Vuonan 2005 menehtyneen Hunter S. Thompsonin elämään mahtui monenlaisia käänteitä. Mies kirjoitti muun muassa kokemuksistaan Helvetin enkelit -moottoripyöräjengin matkassa, Richard Nixonin presidenttikampanjan seuraamisesta ja kritisoimisesta sekä huumehöyryisästä reissusta Las Vegasiin.