Vaasan yöelämä mullistui – uusi ravintolakokonaisuus aukesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasan keskustaan avattiin eilen uusi ravintolakokonaisuus, johon sisältyy moderni yökerho Teatro, merihenkinen Kapten, rempseä Roska ja pihviravintola Stefan’s Steakhouse. Kyseessä ovat pörssinoteeratun ravintolayhtiö Restamaxin ensimmäiset ravintolat Vaasassa. Juhlat jatkuvat tänään lauantaina, kun esiintymässä ovat Hovimuusikko Ilkka ja Dearra-yhtye.

Stara oli eilen mukana avajaishumussa, joka täytti ravintolat äärimmilleen. Illan ohjelmasta vastasi vaasalaisten suosikkiparivaljakko Kuningas Pähkinä & Setä Tamu. Kello 21.00 alkaneissa avajaisissa ravintolakokonaisuuden edustalla oli tauoton jono koko illan ajan.

Teatro-yökerhon avajaisissa Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Kuva: Stara
Roska-baarissa on poikkeavia sisustuselementtejä, Kuva: Stara
Teatro-yökerhon avajaiset 3.11.2017, Kuva: Stara

– Tämä on täysin uusi viihdekonsepti Vaasassa. Teatro on todellinen yöelämän teatteri, joka tarjoaa hienoja teatterinomaisia elämyksiä ja laadukkaita palveluita kaikenlaisiin iltoihin. Kapteniin halusimme tuoda merimiesteeman, joka sopii Vaasan kaltaiselle merenrantakaupungille, ravintolapäällikkö Sami Lehtonen kertoo.

– Ravintolakokonaisuus on helposti lähestyttävä ja mielenkiintoinen kohtaamispaikka Vaasan ydinkeskustassa. Teatron räiskyvä, väliamerikkalainen tunnelma tuo iloa, väriä ja lämpöä syksyn ja talven pimeyteen. Pastellin sävyillä kruunattu miljöö yhdistettynä kunnon klubitunnelmaan on tietoisesti rohkea kokonaisuus. Kaptenin sisustus puolestaan mukailee merellisen rentoa tunnelmaa, Restamaxin yökerhojen linjajohtaja Paul Meli jatkaa.

Yökerho Teatro koostuu neljästä erilaisesta osastosta. Livepuolella juhlitaan viikonloppuisin kotimaisten artistien ja bilebändien tahtiin. Ysäriosastolla muistellaan takavuosien hittejä ja karaokepuolella tulkitaan tunteella. Kapten palvelee joka päivä tarjoillen kävijöilleen muun muassa laatuoluita, viikoittaista livemusiikkia ja screeneiltä seurattavaa urheilua.