Vahvistettu Instagram-käyttäjä väittää olevansa Dr. Dren poika – räppäri kiistää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on ihmetelty Instagram-käyttäjää, joka väittää olevansa kuuluisan räppärin poika. Lou G. -niminen käyttäjä kuvailee tilinsä profiilissa itseään Dr. Dren pojaksi. Monet tietenkin väittävät olevansa sosiaalisessa mediassa jotain muuta kuin mitä he todellisuudessa ovat.

Lou G.:n tilistä tekee kuitenkin erityisen se, että se on Instagramin vahvistama. Dr. Dre kuitenkin kiistää itse kyseessä olevan hänen poikansa.

– Tämä henkilö väittää olevansa Dr. Dren poika. Hän ei ole. Hän on pelkkä teeskentelijä. Minkäänlaista yhteyttä ei ole, räppäri kirjoitti Instagramissa.

Uproxx-sivuston mukaan on kuitenkin mahdollista, että kyseessä on silkka väärinkäsitys. Musiikkikanava MTV:n Yo! MTV Raps -ohjelmaa juonsi 1990-luvulla Doctor Dré -nimellä esiintynyt Andre Young. On siis mahdollista, että Lou G. on hänen poikansa.