Viisas koira oppi numerot – ei hämäänny väärästä laskutavasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien kouluttaminen hyville tavoille ei ole aina helppoa, mutta hyväkäytöksisen ja tottelevaisen koiran kanssa eläminen on kuitenkin niin paljon helpompaa, että kouluttaminen kannattaa. Monien lemmikkien itsehillintä päättyy kuitenkin siihen kun ne näkevät vastustamattomia herkkuja edessään.

Nyt videolla nähdään temppu, joka vaatii koiralta rautaisia hermoja. Koiran omistaja on opettanut viisaalle lemmikilleen, että se saa syödä herkun kuononsa päältä vasta silloin kun mies on antanut siihen luvan laskemalla kolmeen.

Omistaja yrittää huijata koiraa laskemalla monta kertaa väärin ja sanomalla kolmosen sijaan jonkin muun numeron. Koira ei kuitenkaan mene lankaan vaan odottaa kärsivällisesti siihen saakka, että omistaja sanoo viimeisenä numerona kolmosen.