Emilyn bileasu ei liikoja peittänyt – vilautus senttien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollwoodin upeimmista vartaloista mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että naisella riittää paljon töitä muotialalla. 26-vuotias kaunotar on nyt osallistunut julkkisjuhliin Los Angelesissa.

Emily kuvattiin, kun hän oli saapumassa Goldie’s Love In For Kids 2017 -tilaisuuteen, joka järjestettiin Ron Burklen talolla Beverly Hillsissä. Hänen upea cocktail-mekkonsa ei olisi voinut olla enää juuri niukempi.

Emily Ratajkowski osallistui taannoin Pariisin muotiviikoilla Vogue-lehden järjestämiin juhliin, jossa hänen asunsa oli todella huomiota herättävä. Hänen yllään oli valkoinen isolta paitapuserolta näyttävä mekko, joka oli puettu ylle kietaisemalla. Ratajkowskin mekko näytti kuin suurelta miesten kauluspaidalta, jonka nainen on pukenut kiireessä ylleen hieman hullunkurisesti.

Splash
Splash
Splash