Muistatko vielä Fabion? Tältä miljoonien naisten päiväuni näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmeniä sitten maailman tunnetuimpiin miehiin lukeutunut kultakutrinen kunto-ohjaaja Fabio, eli Fabio Lanzoni, on pysytellyt viime vuosina poissa julkisuudesta. Häneen on voinut törmätä lähinnä vitseissä ja parodioissa, vaikka mies on edelleen elossa ja voi hyvin.

Eilen Fabio kuvattiin pitkästä aikaa myös paparazzien toimesta, kun mies oli kävelyllä Los Angelesissa. Naisfanit lienevät tyytyväisiä siihen, että lihaskimppu on säilyttänyt legendaarisen hiuspehkonsa.

Muiden muassa Zoolander-elokuvassa pienen cameo-roolin tehnyt Fabio oli viimeksi otsikoissa vuonna 2008, kun hän menetti 250.000 euron arvoisen Ferrari Scagliettin hallinnan ja kolaroi auton rajusti maineikkaalla Mulholland Drivella. Hän oli onnettomuushetkellä osallistumassa World Class Driving -tapahtumaan. Fabio ei loukkaantunut ulosajossa, mutta auto romuttui.

Splash
Splash
Splash