Hämmentävä Halloween-koriste – jättimäinen King Kong kiipeämässä pilvenpiirtäjää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lokakuun aikana amerikkalaisten kotien pihoihin ilmestyy toinen toistaan hurjempia ja näyttävämpiä halloween-koristeita. Nyt hämmästystä on herättänyt Salt Lake Cityssä asuvan miehen King Kong -rakennelma.

Puuseppänä työskentelevä Ammon Smith valmisti jättiläismäisen pilvenpiirtäjää pitkin kiipeävän King Kongin kotipihalleen. Jättiläisapina pitelee kädessään Barbie-nukkea, ja rakennelmaan kuuluu myös lentokoneita.

Smith kuvailee Halloweenia The Salt Lake Tribune -lehdelle maailman parhaaksi juhlapäiväksi, minkä vuoksi hän on ennenkin ansioitunut näyttävien koristeiden tekemisessä. Miehen pihalle on aikaisempina vuosina ilmestynyt muun muassa viikinkilaiva, merirosvolaiva ja luurankojuna.

Halloweenin jälkeen Smith aikoo käyttää rakennelman styroksin uusiksi eristääkseen autotallinsa ja puuosat tuleviin projekteihin. Miehen hämmästyttävää halloween-koristetta esitellään Youtubessa julkaistulla videolla.