Kissan tuima ilme huvittaa – ei innostu aikaisista herätyksistä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissoja ja koiria pidetään yleensä todella suloisina ja hellyttävinä lemmikkeinä, minkä vuoksi monia onkin huvittanut sosiaalisessa mediassa levinneet kuvat vihaiselta näyttävistä eläimistä. Kaikki muistavat murjottavan Grumpy Cat -kissan, mutta nyt ihmisiä ilostuttaa vihainen Merlin.

Merlinistä kuvattu lyhyt videoleike on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa, koska kissa näyttää niin hellyttävällä tavalla tuimalta. Merlinin ilme on todella vihainen, ja se näyttäisi viestivän omistajalleen suoraan, että se ei nauti siitä kun sitä kuvataan.

Omistaja on kuvannut YouTube-videolle poikkeuksellisen kuvauksellista Merlin-kissaa, jonka perusilme näyttää samaan aikaan sekä suloiselta että vihaiselta. Videolla kissa makoilee selällään ja katsoo hyvin tuimasti sitä lähestyvää videokameraa ja omistajaansa.