Megan Fox yhä miesten päiväuni – rohkea kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox on ollut viime vuosina harvinainen näky valkokankaalla. Lähinnä Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuviin ja perhe-elämään keskittynyt näyttelijä on tehnyt viime viikkoina paluuta julkisuuteen parin vuoden hiljaiselon jälkeen.

Nyt Megan on julkaissut Instagramissa valokuvan Fredericks of Hollywoodin kampanjasta, jonka keulahahmona Megan parhaillaan vähäpukeisena poseeraa.

Megan Fox ei toimi ainoastaan Frederick’s of Hollywoodin mainoskasvona. Tähdestä tuli Daily Mail -lehden mukaan viime vuonna yhtiön pääosakas. Hän on nykyään yksi alusvaatemerkin omistajista ja sen luova johtaja.

Megan Fox nähdään seuraavaksi James Francon ohjaamassa Zeroville-elokuvassa, minkä lisäksi hän on esiintynyt viime vuosina Kolme miestä ja tyttö -komediasarjassa. Kolmen lapsen äiti erosi vuonna 2015 näyttelijä Brian Austin Greenistä, mutta pariskunta palasi taannoin yhteen.

Uusimmat