Megan Fox yhä miesten päiväuni – rohkea kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox on ollut viime vuosina harvinainen näky valkokankaalla. Lähinnä Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuviin ja perhe-elämään keskittynyt näyttelijä on tehnyt viime viikkoina paluuta julkisuuteen parin vuoden hiljaiselon jälkeen.

Nyt Megan on julkaissut Instagramissa valokuvan Fredericks of Hollywoodin kampanjasta, jonka keulahahmona Megan parhaillaan vähäpukeisena poseeraa.

Want a sneak peek of my new @fredericks_hollywood x Megan Fox collection? Head to fredericks.com and sign up for a chance to shop the collection first.

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Megan Fox ei toimi ainoastaan Frederick’s of Hollywoodin mainoskasvona. Tähdestä tuli Daily Mail -lehden mukaan viime vuonna yhtiön pääosakas. Hän on nykyään yksi alusvaatemerkin omistajista ja sen luova johtaja.

Megan Fox nähdään seuraavaksi James Francon ohjaamassa Zeroville-elokuvassa, minkä lisäksi hän on esiintynyt viime vuosina Kolme miestä ja tyttö -komediasarjassa. Kolmen lapsen äiti erosi vuonna 2015 näyttelijä Brian Austin Greenistä, mutta pariskunta palasi taannoin yhteen.