Pelottava lelu lapsille – yksisarvinen säikäyttää kenet tahansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Markkinoilla on toisinaan nähty hyvin erikoisia leluja, jotka on suunniteltu lasten leikkejä varten. Eräs äiti osti pojalleen yksisarviselta näyttävän suloisen pehmolelun, joka lopulta osoittautuikin melko karmivaksi.

Vanhempi oli huomannut, että pehmolelun ilme muuttuu silmänräpäyksessä suloisesta pelottavaksi. Hän oli päättänyt kuvata videolle tilanteen, jossa pehmolelun todellinen luonne paljastuu myös hänen pojalleen, jonka arveli säikähtävän petollista yksisarvista.

Videolla nähdään miten poika on ensin ihastuksissaan uudesta lelusta ja pitää sitä hellyttävänä. Kun yksisarvisen ilme muuttuu vihaiseksi ja sen terävät kulmahampaat tulevat esiin, poika huutaa kauhusta ja hypähtää alas tuoliltaan. Tämä lelu onnistuisi säikäyttämään varmasti myös muut lapset ja aikuisetkin.

Kid Doesn't Like His New Unicorn Toy

'Bought my kids this toy…' I can't stop watching 😂😂😂

Publié par LADbible sur jeudi 12 octobre 2017