Peura oppi luottamaan ihmisiin – nauttii jo rapsutuksistakin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Peurat ovat kauniita eläimiä, joita varmasti moni haluaisi lähestyä, mutta vain harva onnistuu kuitenkaan pääsemään niiden lähelle. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa pariskunta on onnistunut voittamaan erään peuran luottamuksen.

YouTube-videolla nähdään miten puistossa asuva peura saapuu aidan viereen tervehtimään sille entuudestaan tuttuja kasvoja. Pariskunta käy joka viikko peuran luona ruokkimassa sitä tuoreilla kasviksilla ja juureksilla, mikä näyttää peuraa kovasti miellyttävän.

Viikkojen aikana Delilah-niminen peura on alkanut vähitellen luottamaan ihmisiin. Nyt se on antanut heidän myös rapsuttaa itseään. Videolla nähdään miten Delilah saa rapsutuksia ja silityksiä, ja näyttää kaiken kukkuraksi vielä nauttivan ihmiskosketuksesta.