Taylor Swift ei suostunut vieraaksi supermallin keskusteluohjelmaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias huippumalli Karlie Kloss tunnetaan muun muassa Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkelinä. Klossin ura on nyt saamassa uuden avauksen myös television puolelle, sillä nainen on saanut oman televisiosarjan juonnettavakseen.

Karlie Kloss on solminut tuotantoyhtiö Freedomin kanssa sopimuksen uudesta televisiosarjasta. Kloss tulee toimimaan juontajana Movie Night With Karlie -nimisessä keskusteluohjelmassa, jossa kaunotar viettää parhaiden ystäviensä kanssa aikaa. Naisen läheisimpiin ystäviin kuuluva Taylor Swift on kuitenkin Cosmopolitan-sivuston mukaan kieltäytynyt osallistumasta ohjelmaan.

Televisio-ohjelmassa Karlie viettää ystäviensä kanssa aikaa keskustellen elokuvista, pelaillen pelejä ja leipoen herkkuja. Swiftiä ei tulla ohjelmassa kuitenkaan näkemään, mutta onneksi Karliella on laajassa ystäväpiirissään muitakin kiinnostavia vierasehdokkaita ohjelmaansa kuten Ashley Graham ja Kendall Jenner. Ohjelmaa aletaan näyttämään Yhdysvalloissa joulukuusta alkaen.

https://www.instagram.com/p/BaXC1v9FbQV/?hl=en&taken-by=karliekloss