Vauva sai friteerattua kanaa – ei voinut peitellä innostustaan

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin hauska video, jossa vauva maistoi ensimmäistä kertaa pekonia ja rakastui siihen heti. Lapsilla näyttäisi jo hyvin pienenä kehittyvän samanlainen himo rasvaisiin ja suolaisiin ruokiin kuin aikuisilla, vaikka niitä ei lapsille niin usein annetakaan.

Nyt videolla nähdään todella hellyttävä tapaus, kun pieni tyttö näyttäisi olevan todella innoissaan friteeratusta kanasta. Tyttö on asetettu syöttötuoliin pöydän eteen, josta pikkuisella on suora näkymä herkulliseen annokseen, joka on asetettu lapsen eteen.

Vauva katsoo todella lumoutuneena herkkuannosta. Lautasella on iso vohveli, jonka päällä on friteerattua kanaa. Tyttö himoitsee annosta kieli pitkällä kun kanan päälle kaadetaan ohuena nauhana roimalla kädellä siirappia.