Victoria Beckham paljasti krapulan estäjän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Victoria Beckham on nykyisin menestyvä perheenäiti ja liikenainen. Hän saa varmasti lukuisia kutsuja julkkispiirien bileisiin, mutta alati hyvinvoinnistaan ja imagostaan tarkka nainen ei tohdi nauttia alkoholia liikaa.

Nyt Victoria ja David Beckhamin vanhin poika Brooklyn kertoo The Sunille, että hänen äitinsä pureskelee juhlissa ja sosiaalisissa pirskeissä kahvipapuja. 43-vuotias nainen pitää tiettävästi tequilasta, mutta ei kuitenkaan halua muutaman drinkin vaikuttavan hänen habitukseensa tai seuraavan päivän olotilaan.

Nainen estää kertomansa mukaan krapulan kahvipapuja pureskelemalla. Jalkapalloilijan vaimo noudattaa kurinalaista ruokavaliota, ja hän syö lähes päivittäin lohta päivälliseksi pitääkseen ihonsa hyvinvoivana. Victoria on neljän lapsen äiti.