Koira näki leivän valomainoksessa – iski kiinni saman tien!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat todella persoja herkuille. Koirien mielestä parhaat makupalat tuntuvatkin olevan aina niitä, jotka ne onnistuvat saamaan omistajiltaan suoraan ruokapöydästä heidän omilta lautasiltaan. Nyt eräs koira hämmentyi nähdessään tutun herkun valomainoksessa.

Skotlannissa kuvatulla videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira on kiinnostunut kesken lenkin herkullisen näköisestä voileivästä, joka on valomainoksessa. Leipä näyttää ilmeisesti koiran mielestä niin hyvältä, että se haluaisi haukata leivästä palan. Koira ei kuitenkaan onnistu keksimään miten se voisi päästä herkkuun käsiksi.

Osa videota kommentoineista katsojista on epäillyt, että koira haistelee yksinkertaisesti vain toisten koirien jättämiä merkkauksia. Asiasta ei pystytä saamaan täyttä varmuutta, mutta koiran tutkiessa sekä kuvaa että taulun kumpaakin reunaa tilanne näyttää siltä, että koira yrittäisi keksiä miten se saisi leivän lasin takaa pois.