Maailman mauttomin esine? Härski saippuakuplakone vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Auringonvalossa sateenkaaren eri väreissä loistavat saippuakuplat ovat erittäin somia, mutta hauraita. Vedestä ja saippuanesteestä puhalletut kuplat pitävät muotonsa niin kauan, kun niiden pintajännitys pysyy. Mikäli saippuakuplanesteeseen lisää hieman sokeria ja apteekista saatavaa glyserolia, on koostumus kestävämpi.

Harva kuitenkaan hankkisi kotiinsa nimenomaan saippuakuplien valmistamiseen tarkoitettua laitetta. Vielä harvempi hankkisi laitteen, mikäli se näyttäisi pyllistävältä mieheltä. Luulimme viikko sitten paperinenäliinoja annostelevan kissapatsaan olleen kaikkien aikojen mauttomin esine.

Olimme väärässä. LADbiblen esittelemässä saippuakuplakoneessa on housut nilkkoihin laskenut mies, joka puhaltaa ilmaa takapuolestaan. Mies nostaa ilmavirran lähelle saippuaveteen kastetun renkaan. Kuplat ovat valmiina lentoon.

Bubble Butt Toy

TAG somebody who is getting this for Christmas 😂😂

Publié par LADbible sur lundi 30 octobre 2017