Missä tätä on piiloteltu? Gordon Ramsay onkin oikea lihaskimppu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen julkkiskokki Gordon Ramsay tunnetaan useista ruokaan liittyvistä televisio-ohjelmista, hänen hurjasta luonteestaan ja räiskyvästä persoonastaan. Nyt kokki tunnetaan myös lihaksikkaasta vartalostaan Ramsayn julkaistessa itsestään paidattoman kuvan.

50-vuotias kokki yllätti faninsa toden teolla julkaistessaan itsestään hänen Instagram-sivulleen kuvan, jossa hän seisoo ilman paitaa. Kuvassa mies seisoo meren rannalla Kailuan hiekalla Havaijilla, eivätkä miehen seuraajat voineet olla huomaamatta miehen timmiä vartaloa.

Normaalisti kokin takin peittämä ylävartalo loisti nyt kaikessa komeudessaan ja sai fanit haukkomaan henkeään. Lihaksikas Gordon Ramsay sai heti faneilta uuden nimityksen, seksikäs harmaakettu. Moni ihmetteli miten kukaan ei ole huomannut aiemmin, että Ramsay on näin hyvässä kunnossa.