Sampo Kaulanen yritti laihduttaa – kietoi itsensä muovikelmuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen nähtiin perheen elämää seuraavassa Lapin Sampo & Kauppiaanrouva -realitysarjassa laihduttamassa. Hän tiedusteli someseuraajiltaan tehokkaita keinoja painonpudotukseen, ja eräs vinkeistä oli kietoa vartalo muovikelmuun.

Kaulanen teki työtä käskettyä ja hän kietoi keskivartalonsa kelmuun. Sen jälkeen hän osallistui muun muassa pussihyppelyyn yhdessä Kolarin kunnanjohtajan kanssa. TV5-kanavalla nähdyn version mukaan paino ei pudonnut lainkaan, mutta suosikkikauppias joi tempauksen aikana runsaasti vettä.

Itsensä kietominen muovikelmuun ei ole välttämättä kovin terveellistä, joten laihduttamisessa kannattaa turvautua sen sijaan hieman perinteisempiin keinoihin.