Sean ”Puff Daddy P. Diddy” Combs vaihtoi jälleen nimensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Sean Combs on tunnettu uransa aikana useilla eri nimillä, kuten Puff Daddy ja Diddy. Nyt tähti on syntymäpäivänsä kunniaksi päättänyt jälleen vaihtaa taiteilijanimeään.

Twitterissä julkaisemallaan videolla Combs kertoo uuden nimensä olevan Love tai Brother Love. Miehen mukaan päätös saattaa kuulostaa kornilta joidenkin korviin, mutta hän ei tule enää vastaamaan Puffy, Diddy tai Puff Daddy -nimiin.

– Päätin vaihtaa jälleen nimeäni. En ole sitä mitä olin ennen, olen jotain muuta. Niinpä uusi nimeni on Love, eli Brother Love, Combs paljasti.

Hiphop-artisti julkaisi debyyttisinglensä Can’t Nobody Hold Me Down. 2000-luvun alussa Combs vaihtoi esiintymisnimensä muotoon P.Diddy. Vuonna 2005 julkaistun Today-albumin myötä hän lyhensi nimen muotoon Diddy.