Taru Sormusten Herrasta tekee paluuta – televisiosarjan suunnitteilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin kirja- ja elokuvasarjoihin lukeutuva Taru Sormusten Herrasta on tekemässä paluuta. Siitä nimittäin suunnitellaan parhaillaan televisiosarjaa J.R.R. Tolkienin perikunnan, Amazon Studiosin ja Warner Bros. Televisionin välisissä neuvotteluissa.

Tarkoituksena on työstää kirjasarjasta elokuvien jälkeen myös massiivinen televisiosarja, jota Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos henkilökohtaisesti ajaa parhaillaan läpi. On harvinaista, että yhtiöjätin toimitusjohtaja on tiiviisti mukana neuvotteluissa.

Asiasta uutisoineen Variety-elokuvalehden mukaan neuvottelut ovat vielä aikaisessa vaiheessa, joten mitään ei ole toistaiseksi sovittu. Osapuolet eivät ole suostuneet kommentoimaan lehden saamia tietoja. Tiedossa on, että Amazonin toimitusjohtaja on halunnut siirtää Amazon Studiosin aikaisempaa suurempien ja suositumpien sisältöjen pariin.