Vaimo ei päästänyt miestä suihkusta – ikävä seuraus

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen 22-vuotias Abigail Geiger joutuu oikeuden eteen miehensä pahoinpitelyn takia. Nainen oli raadellut aviomiehensä sukupuolielimet, koska David-niminen mies oli yrittänyt poistua suihkusta ilman vaimoaan.

The Smoking Gun raportoi Pennsylvaniassa tapahtuneesta rikoksesta, jossa puoli vuotta naimisissa olleen pariskunnan kotiin on soitettu poliisit aamuyöllä tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Abigail Geiger oli ollut suihkussa miehensä kanssa. David oli yrittänyt poistua suihkusta ennen vaimoaan, mutta tämä ei onnistunut.

Nainen tarttui nimittäin miestään peniksestä ja raateli sukupuolielimen haavoille. Mies toimitettiin sairaalaan. Pariskunta meni naimisiin helmikuussa ja heillä on nelikuukautinen tytär.

Poliisi