Video paljasti taikatemppujen salaisuudet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni taikuri esittelee taitojaan videoilla, jotka he lataavat omille sosiaalisen median kanavilleen. Tällä kerralla videolla nähdään taikuri, jonka ystävä kuitenkin pilaa jokaisen videolla nähtävän tempun kertomalla sen salat.

Unilad-sivusto on julkaissut Facebookissa hauskan koostevideon, jossa nähdään useita hauskoja temppuja. Videolla taikuri esittelee taikatemppuja etualalla, mutta taka-alalla istuva ilmeetön ystävä paljastaa tempun salat samaa tahtia kun taikuri tekee temppua kameralle.

Taikurin ystävä paljastaa todella säälimättömästi jokaisen tempun esittelemällä kameralle kaverinsa selän takana niksit, joiden avulla temppu suoritetaan. Hauska kaksikko on niittänyt suosiotaan erikoisilla videoillaan sosiaalisessa mediassa, jossa videot ovat lähteneet leviämään.

https://www.facebook.com/uniladmag/videos/3602475643108802/