1,5 miljoonalla euron asuntoauto – kuljettaa oman urheiluauton mukana

Autot Lifestyle Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Saksalainen luksusluokan asuntoautoja valmistava Volkner Mobil on esitellyt uusimman ökymallinsa. Kyseessä on 1,5 miljoonaa euroa maksava asuntoauto, joka tekee karavaanarin elämästä ensiluokkaista. Asuntoauto kuljettaa jopa henkilöautoa mukana.

Asuntoautoilla matkaansa taittavat eivät joudu enää miettimään leiriytymisen jälkeen erilaisia kulkuvaihtoehtoja lyhyemmille matkoille. Ongelman ratkaisee Volkner Mobil, jonka Caravan-Salon 2017 -malli kuljettaa mukanaan kaiken tarvittavan – jopa oman henkilöauton.

Uskomattoman asuntoauton esittelyvideo paljastaa, että kyseessä ei ole tyhjätaskujen karavaanimalli. Sviitiltä näyttävä asuntoauton sisustus sopii perheille, jotka tarvitsevat seikkailuiltaan muutakin kuin vesipisteen.

Lapsille löytyy omat kotoisat nukkumapaikat jemmasta kaapinovien takaa ja aikuiset voivat nautiskella unista leveässä parisängyssä. Asuntoautossa on jopa oma suihkunurkkaus ja keittiö nykyajan mukavuuksilla.