Aviomies julkaisi Blake Livelysta hämmentävän kuvan: ”Tässä ei ole filtteriä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blake Lively on tällä hetkellä Dublinissa uuden The Rhythm Section -nimisen elokuvan kuvauksissa. Nainen oli puettu roolihahmoa varten niin, että häntä pystyi hädin tuskin tunnistamaan. Naisen hauska aviomies päätti heti tarttua tilaisuuteen ja tehdä hieman pilaa vaimonsa kustannuksella.

30-vuotias Blake Lively joutui hänen aviomiehensä Ryan Reynoldsin trollaamaksi Instagramissa, kun mies päätti julkaista omalla kanavallaan vaimostaan kuvan, jossa hänellä on roolivaatteet päällä. Reynolds oli laittanut kuvatekstiksi otokseen hauskasti #nofilter, jolla hän vihjaa, että tältä nainen oikeasti näyttää.

Hulvaton kuva on jälleen yksi todiste siitä, että avioparilla on hauskaa yhdessä. Sekä Lively että Reynolds ovat tunnettuja siitä, että he pilailevat sosiaalisessa mediassa jatkuvasti toistensa kustannuksella ja julkaisevat hauskoja kuvia, jotka huvittavat myös faneja.

#nofilter

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Happy Birthday, baby.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Happy Birthday to my amazing wife.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on