Drew Barrymore julkaisi 30 vuotta vanhan kuvan itsestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Drew Barrymore hehkuu aina luonnollisen kauniina ja tyylikkäänä punaisella matolla. Nyt Barrymore julkaisi itsestään sosiaalisessa mediassa todella hellyttävän kuvan, joka on otettu hänestä 30 vuotta sitten.

42-vuotias Drew Barrymore on julkaissut ihanan kuvan itsestään Instagramiin. Kuvassa nainen on vasta 12-vuotias tyttö, joka näyttää rakastavan elämää. Kuvassa Barrymore on lisännyt silmäluomiinsa violettia luomiväriä ja sipaissut punaa poskiinsa. Barrymore hymyilee kuvassa suloisesti esitellen samalla hänen hammasrautojaan.

Drew Barrymore korostaa kuvallaan sitä, että jokaisen tulisi saada olla aina sellainen kuin on. Nainen näkee myös hieman ironiaa siinä, että tällä tavalla meikanneella tytöllä on nykyään oma kauneusalan yritys.

TGIF (talk about come as you are!) 12 and loving it. Ps I have a beauty company! Hahahaha @flowerbeauty

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on