Missä tätä kaunotarta on piiloteltu? Silikonirinnat pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Gemma Merna tunnetaan kotimaassaan huippusuositun Hollyoaks-saippuasarjan tähtenä. Muodokas kaunotar palkittiin roolistaan vuonna 2007. Sittemmin hän on tähdittänyt muitakin sarjoja sekä poseerannut mallikuvissa ja näyttävissä asuissa julkkisjuhlissa.

Eilen Gemma kuvattiin Lontoossa, jossa hän oli saapumassa television saippuasarjoille omistettuun gaalailtaan, eli Inside Soap Awardsiin. Merna asteli legendaarisen Hippodrome-klubin punaiselle matolle silmiähivelevän kauniissa iltapuvussa.

33-vuotias Gemma Merna kertoi vuosia sitten, että hänen elämänsä paras päätös oli ottaa 21-vuotiaana suuret silikonirinnat. Vuonna 2010 Gemma sai niiden ansiosta kunnian poseerata Nuts-miestenlehden tyttökalenterissa.

Splash
Splash
Splash
Splash