Koirasta ja ankasta tuli parhaat kaverukset – ihastuttava näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotassa on hämmästelty epätavallista parivaljakkoa, josta meidän jokaisen olisi hyvä ottaa oppia. Max-koirasta ja Quackers-ankasta on tullut ulkoisista eroistaan huolimatta parhaat kaverukset.

Eläinten omistajien, Patrick ja Kirsten Rileyn mukaan Max-koirasta tuli yksinäinen sen ystävän, Sasha-koiran kuoltua. Pian uusi kaveri löytyi kuitenkin yllättävästä paikasta. Max ystävystyi maatilan uuden Quackers-ankan kanssa.

– Maxilla ei ollut ystäviä, joten se vain istui Quackersin aitauksen vieressä päivät pitkät. Ne taisivat ystävystyä sillä tavoin, Patrick Riley kuvaili CBS-uutissivustolle.

– Ne nukkuvat yhdessä, syövät yhdessä, juovat yhdessä, menevät kävelylenkeille yhdessä. Ne tekevät kaiken yhdessä, Kirsten paljasti.

Yhdessä aikaa viettävästä erikoisesta parivaljakosta on tullut tuttu näky perheen maatilalla ja heidän naapureidensa keskuudessa. Koirasta ja ankasta kuvattujen videoiden levittyä verkossa ystävykset ovat herättäneet ihastusta myös sosiaalisessa mediassa.