Mies kauhistui äidin kuvaviesteistä – olivatkin tarkoitettu isälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsi on yksi elävä todiste siitä, että heidän vanhempansa ovat harrastaneet seksiä. Lapset yritetään pitää kuitenkin monissa perheissä autuaan tietämättöminä vanhempien seksuaalisuudesta, koska yleensä se saa lapset kiusaantumaan.

Lapset eivät yleensä aikuisenakaan haluaisi kuvitella omia vanhempiaan puuhailemassa sängyssä lakanoiden välissä. Nyt eräs perheenäiti säikäytti poikansa pahanpäiväisesti lähettäessään hänelle kuvaviestejä, jotka olikin alun perin tarkoitettu hänen miehelleen eli pojan isälle.

Liam McDonald julkaisi Twitter-kanavallaan ruutukaappauksen siitä millainen näky hänen puhelimessaan oli odottanut. Puhelimen näytöltä näkyi, että äiti oli lähettänyt kuvia sydämien kera. Viimeisimmässä viestissä äiti kuitenkin pahoittelee kuvia ja kertoo, että ne oli tarkoitettu isälle. Poika ei luultavasti ikinä uskaltanut avata viestejä siitä huolimatta, että monet uteliaat Twitter-käyttäjät häntä yllyttivätkin.