Nainen näytti Donald Trumpin autosaattuelle keskisormea – sai potkut töistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen palveluksessa toimivan teknologian yritys Akiman palveluksessa puolen vuoden ajan työskennellyt markkinointi- ja viestintäasiantuntija Juli Briskman on erotettu tehtävästään. Syynä on sosiaalisessa mediassa viime kuussa levinnyt valokuva, jossa nainen näyttää keskisormea Donald Trumpille.

Polkupyörällään Virginiassa kulkenut Juli Briskman huomasi Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ajaneen hänen ohitseen autosaattueensa kanssa. Nainen kertoi turhautuneensa näkyyn, koska samaan aikaan maassa painittiin lukuisten ongelmien kanssa ja Trump oli matkalla golfaamaan. Nainen näytti polkupyöränsä selästä keskisormea presidenttiä kuljettaneelle autolle.

Saattueessa ollut valokuvaaja ikuisti näyn ja valokuvasta tuli viraali. Nyt Juli Briskmanin työnantaja on erottanut naisen tehtävistään. Nainen oli julkaissut keskisormikuvan omilla sosiaalisen median tileillään. Työnantajat sanoivat, että kuva aiheuttaa epäsuotuisaa huomiota liittopalvelun urakoitsijana toimivalle Akimalle. Kahden lapsen viisikymppinen äiti ei kadu sormen näyttämistä, Huffington Post uutisoi.

Publié par Juli Briskman sur dimanche 29 octobre 2017