Oksettava täytekakku – sankari puristaa ennen leikkaamista

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnien ja mustapäiden puristeleminen on ällöttävää, mutta silti monet saavat sen näkemisestä myös suurta nautintoa. Finnien puristelemista näyttävät videot ovat todella suosittuja YouTubessa, mikä kertookin siitä, että ihmiset haluavat tirkistellä toisen näppyjen puristelemista vaikka se vähän etoisikin.

Nyt videolla nähdään monia ihmisiä visuaalisesti miellyttävä leivonnainen, joka muistuttaa miehen päätä. Täytekakun kruunaa miehen otsaan tehty suurikokoinen kysta, jonka ihminen pystyy puristamaan ennen täytekakun leikkaamista.

Täytekakku on valmistettu Kuala Lumpurissa The Cakescape -nimisessä leipomossa. Finnejä ja kystia sisältävät täytekakut ja leivonnaiset ovat alkaneet ilmeisesti kasvattamaan suosiotaan, koska yhä useammin verkkoon ilmestyy uusi video hauskasta leivoksesta, joka sisältää puristettavan finnin.

Cyst Explosion Cake

The perfect birthday cake doesn't exis-By The Cakescape, Kuala Lumpur

Publié par 9GAG sur dimanche 5 novembre 2017