Petri Nygård ja Klamydian Vesku yhdistivät voimansa: ”Nössö!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräpin rääväsuu Petri Nygård on julkaissut tänään uuden Nössö-singlensä, jolla vierailee Klamydian Vesku Jokinen. Kappaleen teema noudattelee hyvin pitkälti vanhoja tuttuja Nygård-kappaleita.

– Olen tehnyt Veskun kanssa tehnyt aiemminkin biisin yhdessä. Jännää, että nyt hän on mukana hiphop-henkisellä biisillä, edellinen kun oli aika punkahtava, Petri Nygård kertoo.

– Aluksi en meinannut uskaltaa edes kysyä, lähteekö Vesku tällaselle erilaiselle biisille messiin, mut onneksi lähti. Biisissä nähdään pitkästä aikaa kaverit, ja sitä haluis bailata isosti heidän kanssaan, mutta sitten tää yks nössö kaveri haluaakin luovuttaa ihan liian aikaisin.

Petri Nygård nousi suosioon jo ensimmäisellä singlellään, 2000-luvun alussa julkaistulla Vitun suomirokki -biisillä. Viime vuonna julkaistu Pannaan Suomi kuntoon pysyi Spotifyn kärkipaikalla kaksi ja puoli viikkoa, ja se on streamannut tähän mennessä yli 11 miljoonaa kertaa, eli tuplaplatinaan oikeuttavan määrän. Niin ikään vuonna 2016 julkaistu Soittorasia on saavuttanut platinarajan ja viime keväänä julkaistu Neljä vuodenaikaa kultarajan.

Petri Nygård nähdään loppuvuonna keikoilla seuraavasti.

10.11. Lappeenranta, Totem
11.11. Vammala, Seurahuone
17.11. Vimpeli, Ravintola Ristiviitonen
18.11. Vierumäki, Country Club
24.11. Rovaniemi, Halfmoon
25.11. Loimaa, Seurahuone
01.12. Heinola, Vaparii
02.12. Kauhajoki, Krouvi
08.12. Tampere, Night Club Hervanta
09.12. Äänekoski, Hurmos
15.12. Ii, Iisakki
16.12. Laihia, Route

Uusimmat