Petri Nygård ja Klamydian Vesku yhdistivät voimansa: ”Nössö!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräpin rääväsuu Petri Nygård on julkaissut tänään uuden Nössö-singlensä, jolla vierailee Klamydian Vesku Jokinen. Kappaleen teema noudattelee hyvin pitkälti vanhoja tuttuja Nygård-kappaleita.

– Olen tehnyt Veskun kanssa tehnyt aiemminkin biisin yhdessä. Jännää, että nyt hän on mukana hiphop-henkisellä biisillä, edellinen kun oli aika punkahtava, Petri Nygård kertoo.

– Aluksi en meinannut uskaltaa edes kysyä, lähteekö Vesku tällaselle erilaiselle biisille messiin, mut onneksi lähti. Biisissä nähdään pitkästä aikaa kaverit, ja sitä haluis bailata isosti heidän kanssaan, mutta sitten tää yks nössö kaveri haluaakin luovuttaa ihan liian aikaisin.

Petri Nygård nousi suosioon jo ensimmäisellä singlellään, 2000-luvun alussa julkaistulla Vitun suomirokki -biisillä. Viime vuonna julkaistu Pannaan Suomi kuntoon pysyi Spotifyn kärkipaikalla kaksi ja puoli viikkoa, ja se on streamannut tähän mennessä yli 11 miljoonaa kertaa, eli tuplaplatinaan oikeuttavan määrän. Niin ikään vuonna 2016 julkaistu Soittorasia on saavuttanut platinarajan ja viime keväänä julkaistu Neljä vuodenaikaa kultarajan.

Petri Nygård nähdään loppuvuonna keikoilla seuraavasti.

10.11. Lappeenranta, Totem

11.11. Vammala, Seurahuone

17.11. Vimpeli, Ravintola Ristiviitonen

18.11. Vierumäki, Country Club

24.11. Rovaniemi, Halfmoon

25.11. Loimaa, Seurahuone

01.12. Heinola, Vaparii

02.12. Kauhajoki, Krouvi

08.12. Tampere, Night Club Hervanta

09.12. Äänekoski, Hurmos

15.12. Ii, Iisakki

16.12. Laihia, Route